Allmänna villkor / Ångerrätt

Anmälan, köpvillkor och ångerrätt

Mer information – Så här går det till

När du har anmält dig till en kurs/yrkesutbildning hos Hundens Hus får du en bekräftelse per e-post:
När vi har granskat din anmälan mailas en faktura som ska betalas via plusgiro eller swish inom 14 dagar
För yrkesutbildningar gäller betalning senast 6 veckor före start
Vid sen anmälan ska betalning ske snarast.

CD HUNDENS HUS GÖTEBORG AB plusgiro: 581357-1
Swish 123 345 7025

Viktigt! På betalningen uppger du ordernumret

Om du inte betalar i tid riskerar du att din kursplats går till en reserv.

Vill du inte längre ha din plats på kursen måste du avboka via e-post för att inte riskera att bli betalningsskyldig.

Kurskallelse och vägbeskrivning och vad du behöver ta med dig till första sammankomsten skickas via e-post cirka en vecka innan kursstart. Om du inte fått det ber vi dig kontakta oss.

Har du frågor? Maila: goteborg@hundenshus.se eller ring 0761-610060.

Med vänliga hälsningar
CD Hundens Hus AB

Betalningsskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg eller annan jämförbar oförutsedd anledning återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, dock med avdrag för Hundens Hus eventuella kostnader.

*Anmälan*

Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59). Reglerna om ångerrätt beskrivs nedan. Vi följer konsumentlagstiftningen.

*Ångerrätt*

Du har enligt Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att:

• Meddela oss inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på att du har en plats reserverad på  kurs/utbildning hos oss.

• Meddelande om avbokning ska lämnas helst skriftligen t.ex. via brev eller e-post, eller muntligen. Avbokningen ska  innehålla dina personuppgifter samt uppgift om vilken kurs/utbildning du är anmäld till.

• Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.

• Om kursen/utbildningen har startat och du deltagit vid en kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

*Avbokning*

Om du avbokar dig efter dessa 14 dagar och fram till 14 dagar före kursstart; respektive 6 veckor före utbildningstart har du rätt att få tillbaka avgiften, med avdrag för administrationsavgift på 300 kr/kurs eller 1000 kr/utbildning. Avbokar du senare än 14 dagar (kurs) respektive 4 veckor (utbildning) före kursstart eller om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift. Mot uppvisande mot läkarintyg återbetalas hela avgiften, eller den del som du har utnyttjat på kurs/utbildning.

Hundar är naturligtvis varmt välkomna om den/de inte stör undervisningen, eller när vi tränar andras hundar är fler klasser som läser samma delkurs.
Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.

Försäkring
Skolan har ingen försäkring för elever utan du behöver ha en hemförsäkring eller din företagarförsäkring.”

Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.

 

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda. När utbildning/kurs ställs in återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive utbildningssida.

*Kundregister*

Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

 

hundenshus_logo-rred-200px
 
 

HÄR FINNS HUNDENS HUS

• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 

OM HUNDENS HUS AB

Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!
 
 

KONTAKTUPPGIFTER

HUNDENS HUS GÖTEBORG

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

E-post: goteborg@hundenshus.com
Tel: 0761-61 00 60

Org. Nr: 556835-6595
PlusGiro: 581357-1
Information om kakor / cookies

©Hundenshus AB 2016