GÖTEBORG – föreläsning om inlärning med Eva Bertilsson 16/12

”Lärandets A-B-C”    

Lördag 16 december kl 14-17.00

Att leva är att lära! Individens erfarenheter påverkar ständigt beteendet. Men hur går det till? Vad säger vetenskapen? Och hur kan vi använda den här kunskapen för att bättre förstå våra djur (och oss själva)?

Inlärningsteori i praktiken – tillämpad beteendeanalys.
Beteenden och deras funktion – varför gör djuret så?
Det ständiga lärandet – avsiktlig och oavsiktlig träning.
Att sätta beteendemål – och att välja strategier för att nå dem.

Är du intresserad av hundträning och vill fördjupa dina kunskaper hur hundarna  och vi lär oss, så sätt av denna eftermiddagen!

Pris: 450 kr inkl fika och glögg.

Om Eva:
Driver Carpe Momentum (www.carpemomentum.nu) tillsammans med Emelie Johnson Vegh. Har varit aktiv inom SBK sedan 1992, och har tidigare tävlat mycket, främst lydnad och agility, med bl a två lydnadschampionat samt flera agilitychampionat och mästerskapstitlar. Har tagit examen i beteendeanalys (dvs inlärningsteori) och fascineras för tillfället mer av att undervisa och träna än av att tävla.

Några exempel på det hon jobbar med är:
Håller kurser, föreläsningar och privatlektioner om hundträning och hundars beteende och lärande, både i Sverige och utomlands.
Undervisar blivande hundinstruktörer och instruktörslärare, främst inom inlärningsteori, allmänlydnad och agility.
Skriver artiklar om belöningsbaserad träning, bl a för tidningen Canis, och gav 2010 ut boken Agility Right From The Start.
Håller även kurser och föreläsningar om beteendehantering och träning med andra djur (t ex sällskapsdjur och djurparksdjur), och om TAGteach (klickerträning för människor)

GÅ DENNA KURS

Kursledare

13 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

©Hundenshus AB 2016