Allmänna villkor / Ångerrätt

Anmälan, köpvillkor och ångerrätt

Mer information – Så här går det till

När du har anmält dig till en kurs/yrkesutbildning hos Hundens Hus får du en bekräftelse per e-post:
När vi har granskat din anmälan mailas en faktura som ska betalas via plusgiro eller swish inom 14 dagar för att du ska vara garanterad en plats
För yrkesutbildningar gäller betalning SENAST 6 veckor före start
Vid anmälan 14 dagar eller senare inför kurs/utbildning ska betalning ske inom 3 dagar,

CD HUNDENS HUS GÖTEBORG AB plusgiro: 581357-1
Swish 123 345 7025

Viktigt! På betalningen uppger du ordernumret

Om du inte betalar i tid riskerar du att din kursplats går till en reserv.

Vill du inte längre ha din plats på kursen måste du avboka via e-post för att inte riskera att bli betalningsskyldig. Se nedan.

Kurskallelse och vägbeskrivning och vad du behöver ta med dig till första sammankomsten skickas via e-post cirka en vecka innan kursstart. Om du inte fått det ber vi dig kontakta oss.

Sjukdom/Skada. Vid sjuk eller skadad hund är det ok, i mån av plats, att ta igen missat kurstillfälle i annan grupp. I annat fall erbjuder vi inga tillfällen att ta igen.

Löptik
Löptikar KAN vara välkomna i början av löpet beroende på kurs/utbildning/, och då med byxa och med visad hänsyn från dig som ägare. Kontakta alltid din kursledare för information
Vid höglöp får tiken stanna hemma.

Vem får följa med? För att kunna erbjuda en god kvalitet på kurserna får ni gärna komma flera familjemedlemmar per hund, men inte fler än två per tillfälle. Detta gäller kurser med ordinarie kursledare.
Vid inhyrd instruktör gäller 1 person/hund. Om ni vill komma fler, så betalar ni för en observatörsplats.

På grund av Corona, vill vi att ni kommer max en person/hund.

Har du frågor? Maila: goteborg@hundenshus.se eller ring 0761-610060.

Med vänliga hälsningar
CD Hundens Hus Göteborg AB

Betalningsskyldighet
Om du avbryter en utbildning på grund av varaktigt studiehinder till exempel sjukdom styrkt med läkarintyg eller annan jämförbar oförutsedd anledning återbetalas den del av kursavgiften som inte förbrukats, dock med avdrag för Hundens Hus eventuella kostnader.

*Anmälan*

Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).  Vi följer konsumentlagstiftningen. Reglerna om ångerrätt beskrivs nedan.

*Ångerrätt*

Din anmälan är bindande, men den kan återtas enligt reglerna om ångerrätt i Lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59).

• Om du vill utnyttja din ångerrätt måste du meddela oss detta på ett klart och tydligt sätt inom 14 dagar efter det att du fått bekräftelse på din  kurs/utbildning genom att använda Konsumentverkets standardformulär

• Avbokar du din kurs enligt reglerna om ångerrätt har du rätt att återfå hela kursavgiften.

• Om kursen/utbildningen har startat och du deltagit vid en kurstillfälle har du accepterat att avstå från ångerrätten.

• Ångerrätten gäller inte för kulturevenemang såsom konserter, föreläsningar eller liknande. Ångerrätten gäller inte heller för köp som understiger 400:-. Anmälan är i dessa fall bindande och avgiften återbetalas därför inte vid avanmälan.

*Avbokning*

Om du avbokar dig efter dessa 14 dagar (ångerrätt); har du rätt att få tillbaka avgiften med avdrag för 300 kr/kurs eller anmälningsavgiften för respektive utbildning. Avbokar du senare än 14 dagar (kurs) respektive 6 veckor (utbildning) före start eller om du har påbörjat kursen/utbildningen är du skyldig att erlägga full avgift. Mot uppvisande mot läkarintyg återbetalas hela avgiften, eller den del som du inte har utnyttjat på kurs/utbildning.

Hundar är naturligtvis varmt välkomna om den/de inte stör undervisningen, eller när vi tränar andras hundar är fler klasser som läser samma delkurs.
Tänk på att ha din hund ska vara försäkrad och vaccinerad när ni kommer på utbildning, och att strikt hundägaransvar gäller.

Försäkring
Skolan har ingen försäkring för elever utan du behöver ha en hemförsäkring eller din företagarförsäkring.”

Kundregister
Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Förbindelse
En anmälan till kurs/utbildning räknas som bekräftelse av villkoren. Anmälan betyder därmed att kund har läst och accepterat de allmänna villkoren.

Vi förbehåller oss rätten att ställa in en utbildning/kurs med för få anmälda. När utbildning/kurs ställs in återbetalas hela avgiften. Pris- och anmälningsavgift framgår på respektive utbildningssida.

*Kundregister*

Vid anmälan till kurs och/eller köp accepterar du att läggas till i Hundens Hus kundregister samt register för e-postutskick. Vi delar aldrig med oss av kunduppgifter eller e-postadresser till tredje part och skickar inte spam.

Intergritetspolicy
Här kan du läsa mer om Hundens Hus integritetspolicy >

 

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala>>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 
OM HUNDENS HUS AB
 
Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

 
KONTAKTUPPGIFTER
 
HUNDENS HUS GÖTEBORG

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

E-post: goteborg@hundenshus.se
Tel: 0761-61 00 60

Org. Nr: 556835-6595
PlusGiro: 581357-1
Swish: 123 345 7025

© Hundens Hus AB 2020