GÖTEBORG – clinic med Jessica Mann ”Blygerhundar”

CLINIC 28/9 – GÖR DIN HUND TILL SUPERHJÄLTE!
Under denna clinic får du förklaring till varför hundar är rädda, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Du får även konkreta tips på hur du kan stärka din hunds självförtroende, träningsidéer för specifika rädslor och även tips på hur du kan bete dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte…
Jessica visar lite övningar på hund

Om Jessica Mann
Jesscia är en omtyckt och pedagogiskt instruktör som driver företaget Motiverade hundar. Hon håller kurser i allt från specialsök, tävlingslydnad till trixkurser och tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. Hon har flera utbildningar bland annat Hundinstruktör hos Hundens utbildningsakademi, Instruktörsutbildning fortsättning hos Klickerklok, Hundbeteendeanalytiker på Hundcampus, Specialsöksinstruktör på Hundcampus, Canis klickertränarutbildning, Agilitytränarutbildning hos Klickerklok. Hon har specialiserat sig på blygerhundar – hundar med olika rädslor, och 2017 gav hon ut boken”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner.

Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter – heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning – och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

Datum
Lördag 28/9 kl 13-17.00

Pris
500 kr – 20-årsjubileumspris! Begränsat antal platser, först till kvarn gäller
OBS! Det finns fyra platser med hund – så om du vill ha med din hund – skriv ett kort meddelande o beskriv din hund (blyg, rädd, överglad etc)  Du får meddelande om du fått en plats.
Jessica kommer sedan visa någon övning med din hund

Välkomna!

GÅ DENNA KURS

Kursledare

17 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2018