GÖTEBORG – Jessica Mann kurs 1/11 2020

KURS 1/11 – BLYGERHUNDAR

På den här kursdagen hjälper och guidar Jessica sex stycken ekipage. Hon kommer att gå in på djupet och ge hundägaren konkreta, individanpassade träningsråd för just sin hund och hon kommer även att prata om hur man bättre kan förstå sin hunds rädslor, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar.

Hundägaren och du som observatör kommer att få

Individanpassad träning utifrån vad just deras hund behöver för att klara hundmöten
Många individanpassade tips på hur man stärker sin hunds självförtroende.
Träningsidéer hur man tränar hunds specifika rädslor och förklaring till varför den är rädd.

Kursledare Jessica Mann
Jessica är en omtyckt och pedagogisk instruktör som driver företaget Motiverade hundar. Hon håller kurser i allt från specialsök, tävlingslydnad till trixkurser och tillsammans med en kollega håller hon även instruktörs- och hundbeteedeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. Hon har gått flera utbildningar bland annat Hundinstruktör hod Hundens utbildningsakademi, Instruktörsutibldning fortsättning ho Klickerklok, hundbeteendeanalytiker på Hundcampus, Specialsöksinstruktör på Hundcampus, Canis klickertränarutbildning, Agilitytränarutbildning hos Klickerklok.
Och hon har specialiserat sig på ”blygerhundar”dvs hundar med olika rädslor. 2017 gav hon ut boken ”Blygerhundar” – så gör du din hund till en superhjälte! som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fack personer.

Jessica tränar och tävlar med sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter – heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosa work, rally och vallning – och hon tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

Datum Söndag 1/11 2020

Tid: kl 10-17.00

Pris: 800 kr

© Hundens Hus AB 2020