GÖTEBORG – vi hälsar Jessica Mann är tillbaka!

”Bättre förekomma än att förekommas – varför det lönar sig att vara pessimist i hundträningen”

Så här beskriver Jessica själv vad föreläsningen handlar om:
”Jag är pessimist i min träningsplanering. Jag förutsätter att mina hundar någon gång kommer råka ut för lösspringande hundar som skräms, att de kommer bli sjuka och skadade och behöva åka till veterinären, att de kommer utsättas för raketljud oavsett hur mycket jag försöker skydda dem. Jag förutsätter att mina border collies kommer vilja valla cyklister, att alla mina hundar kommer vilja springa fram och hälsa på folk och fä och att de kommer dra i kopplet och vakta leksaker och mat.

Och eftersom det tar mycket längre tid och är mycket svårare att rätta till något som redan blivit ett problem så jobbar jag förebyggande. Jag behöver inte ens se tendenserna för att jobba proaktivt med det. Hur vet jag då att det funkar? Ptja, om jag aldrig får problem så är jag nöjd.

På den här föreläsningen får du lära dig att bli pessimist, och få massa redskap för hur du får en trygg, glad, följsam och vardagsenkel hund att leva med”

Datum: Fredag 22/1 2021

Tid: kl 18-21.00

Pris: 380 kr inkl fika

Om Jessica Mann
Jesscia är en omtyckt och pedagogiskt instruktör som driver företaget Motiverade hundar. Hon håller kurser i allt från specialsök, tävlingslydnad till trixkurser och tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. Hon har flera utbildningar bland annat Hundinstruktör hos Hundens utbildningsakademi, Instruktörsutbildning fortsättning hos Klickerklok, Hundbeteendeanalytiker på Hundcampus, Specialsöksinstruktör på Hundcampus, Canis klickertränarutbildning, Agilitytränarutbildning hos Klickerklok. Hon har specialiserat sig på blygerhundar – hundar med olika rädslor, och 2017 gav hon ut boken”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner.

Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter – heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning – och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

PRIVAT KURS

Kursledare

ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2020