GÖTEBORG – Blygerhundar – gör din hund till superhjälte.

Föreläsning 28/9 – GÖR DIN HUND TILL SUPERHJÄLTE!
Att ha en rädd hund är hjärtskärande. Att se sin bästa vän vilja fly eller slåss. Att ständigt få förklara för omgivningen varför hunden gör som den gör, varför den inte vill hälsa eller bli klappad spå kan ibland kännas betungande!

Under denna föreläsning får du förklaring till varför hundar är rädda, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar. Du får även råd på hur du kan stärka din hunds självförtroende, träningsidéer för specifika rädslor och även tips på hur du kan bete dig de dagar du inte orkar vara en superhjälte…

Om Jessica Mann
Jesscia är en omtyckt och pedagogiskt instruktör som driver företaget Motiverade hundar. Hon håller kurser i allt från specialsök, tävlingslydnad till trixkurser och tillsammans med en kollega håller hon instruktörs- och hundbeteendeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. Hon har flera utbildningar bland annat Hundinstruktör hos Hundens utbildningsakademi, Instruktörsutbildning fortsättning hos Klickerklok, Hundbeteendeanalytiker på Hundcampus, Specialsöksinstruktör på Hundcampus, Canis klickertränarutbildning, Agilitytränarutbildning hos Klickerklok. Hon har specialiserat sig på blygerhundar – hundar med olika rädslor, och 2017 gav hon ut boken”Blygerhundar – så gör du din hund till en superhjälte” som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fackpersoner.

Jessica tränar och tävlar sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter – heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosework, rally och vallning – och tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

Datum
Lördag 28/9 kl 9.30-12.00

Pris: 200 kr – 20-årsjubileumspris!
Begränsat antal platser, först till kvarn gäller
Välkomna!

GÅ DENNA KURS

Kursledare

25 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2018