GÖTEBORG – Jessica Mann Blygerhundar, kurs observatörsplats 29/9

KURS 29/9 – BLYGERHUNDAR 

På den här kursdagen hjälper och guidar Jessica åtta stycken ekipage. Hon kommer att gå in på djupet och ge hundägaren konkreta, individanpassade träningsråd för just sin hund och hon kommer även att prata om hur man bättre kan förstå sin hunds rädslor, hur stress fungerar och hur hundar kommunicerar.

Hundägaren kommer att få:

Individanpassad träning utifrån vad just din hund behöver för att klara hundmöten
Många individanpassade tips på hur du stärker sin hunds självförtroende.
Träningsidéer för din hunds specifika rädslor och förklaring till varför den är rädd.
Tips på hur du kan bete sig de dagar han/hon inte orkar vara en superhjälte, och när det inte går att träna.

Du som är observatör kommer få:
Du som tränar mycket hund, utbildar dig eller är t ex hundinstruktör/hundpsykolog är detta ett jättebra tillfälle att se hur Jessica lägger upp en kurs, få ideér till övningar och hur träningstips

Kursledare Jessica Mann
Jessica är en omtyckt och pedagogisk instruktör som driver företaget Motiverade hundar. Hon håller kurser i allt från specialsök, tävlingslydnad till trixkurser och tillsammans med en kollega håller hon även instruktörs- och hundbeteedeutredarutbildningar i namnet Attityd hundkunskap. Hon har gått flera utbildningar bland annat Hundinstruktör hod Hundens utbildningsakademi, Instruktörsutibldning fortsättning ho Klickerklok, hundbeteendeanalytiker på Hundcampus, Specialsöksinstruktör på Hundcampus, Canis klickertränarutbildning, Agilitytränarutbildning hos Klickerklok.
Och hon har specialiserat sig på ”blygerhundar”dvs hundar med olika rädslor. 2017 gav hon ut boken ”Blygerhundar” – så gör du din hund till en superhjälte! som mottagits med strålande kritik av både hundägare och fack personer.

Jessica tränar och tävlar med sin tollare och sina tre border collies i en rad olika sporter – heelwork to music, freestyle, tävlingslydnad, nosa work, rally och vallning – och hon tycker att samspelet med hundarna är det bästa som finns.

Datum
Söndag 29/9 kl 10-17.00

Pris:
800 kr som observatör. 

GÅ DENNA KURS

Kursledare

4 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2018