GÖTEBORG. Miljöträning i stadsmiljö.

Vi träffas och tar en promenad i maklig takt och tränar vardagslydnad tillsammans i olika miljöer.
Det är viktigt att alla hundar/ägare känner sig bekväma och har det bra under träffen. Om du vill ha extra avstånd/inte vill att andra hundar i gruppen ska komma nära, så sätt ett gult band på kopplet. På så vis blir det tydligt för alla.

Passar kursen dig och din hund?

Det finns självklart massor av bra anledningar att miljöträna, röra sig i nya miljöer. Om inte annat så är det roligt och spännande att upptäcka nytt och få inspiration. Nedan kommer några förslag:

Valpen – Upptäcka nya miljöer och göra roliga övningar ihop med andra hundar/människor.

Unghunden – Generalisera de beteenden ni tränat in. Alltså att träna inlärda beteenden i nya miljöer och med nya störningar/frestelser.

Vuxna hunden/Senioren – Ett fint sätt att få in en rolig aktivitet i den vuxne hundens/seniorens liv! Här är det annars lätt att livet ”flyter på” utan att så mycket nytt händer.

Alla åldrar är välkomna- från valp till senior.

Inplanerade datum:

  • 27/2 -Tid: 18.30-19.30. Vi träffas i Brunnsparken.
  • 26/4 – Tid: 11.30-12.30. Vi träffas vid Björngårdsvillan i Slottsskogen och rör oss i maklig takt. Vid uppehåll stannar vi för fika och paus-träning.
  • 17/5 – Tid: 11.30-12.30. Vi träffas vid  Villa Belparc i Slottsskogen och rör oss i maklig takt. Vid uppehåll stannar vi för fika och paus-träning.

PRIS: 190:-/tillfälle.

OBS! Märk din bokning med de datum du vill delta!

Om du blir sen/inte hittar gruppen, så ring eller sms:a instruktör Emma på tel: 0739-99 53 39.

GÅ DENNA KURS
  • 190 kr
  • 2 månaderSTARTAR OM
  • 0 Dagar
10 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

 

Fler starter

© Hundens Hus AB 2018