Göteborg: (OBS! Vill du sätta upp dig som reserv, gör en bokning och skriv reserv i meddelanderutan).

För dig som vill få en bra start tillsammans med din valp genom att börja bygga en relation och ett fint samspel i vardagen med roliga, nyttiga övningar och lekar på ett positivt sätt.

Ålder ca 3-6 månader.

Vi pratar om hur du bygger goda vanor som t ex hur valpen blir rumsren, startar att vänja den vara själv hemma, hanterar valpen så den tycker det är ok att klippa klorna, inte bita på saker och hur man skapar lugn & ro. Vi pratar om valpens utveckling och hur du belönar den på bästa sätt.

Vi tränar kontakt, följsamhet i koppel, grunden till en bra inkallning, stanna, hälsa fint.

Efter varje träff får ni en sammanfattning vad ni har gått igenom för att lättare kunna träna på egen hand.

Våra instruktörer är engagerade, har kunskap om och förståelse för valpens personlighet, behov och inlärning så passa på att få bästa starten hos oss!

 

För dig som går valpkurs erbjuder vi en kortkurs – ett tillfälle Valplekis i Göteborg- där din valp får en fin språkträning genom lugn lek med andra valpar. Vi går då igenom vad du bör tänka på vid hundmöten för att din valp ska känna sig trygg och få en positiv känsla för andra. Ange 10% vid anmälan i meddelanderutan.

Efter valpkursen kan du fortsätta med kursen Tonårshunden – en kurs som är anpassad till din lite äldre valp som kommit in i slyngelåldern. Du kan också välja att gå kursen Bra vardag.

 

6 x 1,5 tim.

Onsdagar 13/10, 20/10, 27/10, 3/11, 10/11 och 17/11

kl 17.45-19.15

Kursen hålls inomhus.

Vi har sedan november -20  vidtagit ett flertal åtgärder för att minska trängseln hos oss. Vi har minskat antalet deltagare på våra kurser – max 6 deltagare – nu är vi noga med att ni kommer MAX EN PERSON/per hund.

 

 

GÅ DENNA KURS
  • 1,800 kr
  • 3 veckorSTARTAR OM
  • 6 Dagar
0 ANMÄLDA KURSDELTAGARE

     

    Fler starter

    © Hundens Hus AB 2020