En grund att stå på.

Hos oss lägger vi mycket krut på att bygga upp relationen mellan hund och ägare. För oss är det viktigt att både hund och ägare trivs i livet tillsammans.

För att trivas ihop behöver vi träna med våra hundar, engagera oss i våra hundar och göra roliga saker ihop. Detta är en av anledningarna till att valpkurser och vardagslydnad 1 är två så viktiga kurser.

Valpkursen – för valpar till till 5 månader vid kursstart. Riktar sig till valpens behov och frågor man som hundägare kan ha kring en liten valp.

Vardagslydnad 1 – Den här kursen är en grundkurs för exempelvis hundar som inte gått valpkurs, eller som är vuxna men blivit adopterade eller fått en ny familj i vuxen ålder.

På både valpkursen och vardagslydnad 1 lägger vi stor kraft på att bygga upp relationen mellan hund och ägare. Vi tränar kontakt, koppelträning, inkallning, hantering, lek och mycket mer! Vi blandar teori och praktiska övningar för att få en så bra och tydlig helhet som möjligt. Den största skillnaden mellan kurserna är att valpkursen är riktad just till frågor som man har kring en liten valp. I övrigt är kurserna ganska lika varandra. Det är en grundkurs i hur man får en fin vardag ihop.

En annan fördel med att ha gått en grundkurs är att om man skulle vilja satsa på någon form av hundsport, eller annan aktivitet, tillsammans med sin hund är det bra att ha en god grund att stå på. Hos oss hittar ni allt från rallylydnad, agility, nose work, dog parkour, viltspår, kantarellsök till aktiveringskurser, socialträffar och fikaträffar. För visst är det kul att träffa andra hundintresserade och umgås, fika och träna ihop?!

Vill man träna extra mycket så har vi en VIP-klubb. Här får man ta del av olika rabatter, erbjudanden och speciella VIP-träffar.

Varmt välkomna till oss på Hundens Hus Göteborg!

Just nu håller vi på att planera inför hösten – vilken kurs skulle du gärna vilja gå? Maila oss med förslag, så skriver vi upp er på intresseanmälan.

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala>>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 
OM HUNDENS HUS AB
 
Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

 
KONTAKTUPPGIFTER
 
HUNDENS HUS GÖTEBORG

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

E-post: goteborg@hundenshus.se
Tel: 0761-61 00 60

Org. Nr: 556835-6595
PlusGiro: 581357-1
Swish: 123 345 7025

© Hundens Hus AB 2020