Eva Bodfäldt

Gästföreläsare

Hon är en av Sveriges mest kända instruktörer, föreläsare och författare: Eva Bodfäldt.

Hundkonsult med inriktning mot inlärningspsykologi och samspelet hund-människa.

Under närmare 30 års verksamhet har hon utbildat hundägare på alla nivåer. Närmare 9 000 har det hittills blivit – från förstagångshundägare till erfarna tävlingsförare och dem vars hundar har speciella inriktningar eller problem.
Som instruktör och tränare arbetar hon för att uppmärksamma och belöna rätt beteenden hos hunden hellre än att åtgärda felbeteenden genom förbud och korrigeringar. Positiv förstärkning – och att varje hund är en individ – är två grundstenar i hennes träningsfilosofi.
Eva håller även utbildningar och föredrag för klubbar och föreningar runt om i Sverige och i Norden. Bland dem som anlitat henne de senaste åren finns SBK, Hunden i varda’n i Emmaboda, Hundens hus, Dala Hundservice, Hundar i Kålltorp med flera. Eva vidareutbildar även instruktörer, bland annat inom SBK.

2001 samlade Eva Bodfäldt sina kunskaper och erfarenheter i boken Kontaktkontraktet – en bok om människans samspel med hunden. 2008 kom Kontaktkontraktet ut i en ny, helt omarbetad upplaga. Kontaktkontraktet har hittills sålts i mer än 40 000 exemplar och översatts till tre språk.

För egen del har Eva under årens lopp tränat och tävlat i bruks, lydnad och jakt. Bland meriterna finns tre lydnadschampionat, ett brukschampionat i spår och två SM-deltaganden i lydnad. Hon har även tävlat i elitklass i sök och elitklass i jakt med retriever samt utbildat en av sina hundar till räddningshund.
Just nu kretsar mycket av Evas liv kring labradoren Zakk, som är uppflyttad till elit spår och elit jakt. En del praktisk jakt har det också blivit. I den mån det finns tid över, tränar vi lite lydnadsklass och freestyle.

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala>>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 
OM HUNDENS HUS AB
 
Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

 
KONTAKTUPPGIFTER
 
HUNDENS HUS GÖTEBORG

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

E-post: goteborg@hundenshus.se
Tel: 0761-61 00 60

Org. Nr: 556835-6595
PlusGiro: 581357-1
Swish: 123 345 7025

© Hundens Hus AB 2020