Kerstin Malm – Tänk om jag kunde lyssna…

Kerstin Malm kommer till oss för föreläsning och heldagskurs!

Kerstin Malm är etolog och författare till ett antal viktiga böcker om hundens beteenden. Hon är en uppskattad föreläsare och håller ett flertal kurser och utbildningar.

Den 13 och 14 oktober kommer Kerstin till oss på Hundens Hus i Göteborg – Missa inte chansen att lyssna på föreläsningen ”Lyssna och förstå vad hunden har att säga oss”, eller att delta på heldagskursen med titeln ”Tänk om jag kunde lyssna”.

OM FÖRELÄSNINGEN 13/10: ”Lyssna och förstå vad hunden har att säga oss”

Hundar har en vilja och den är viktig. Vi människor har tyvärr glömt vår förmåga att lyssna. Det handlar om att hitta en djupare samhörighet med hunden. Vi kan inte komma dit genom lydnad, träning och ledarskap. Vägen dit kräver att vi börjar lyssna på hundarna och vad de har att säga oss. I en tid då det är livsviktigt att kunna granska och förstå sin omvärld är lyssnandet allt mer betydelsefullt.

För att vi och hundarna vi lever med ska må bra måste vi göra upp med det traditionella sättet att betrakta hundar på. Det finns en rad väletablerade ”sanningar” om hur hundar ska uppfostras och bemötas för att passa in i våra liv. Ofta accepterar vi dessa istället för att ifrågasätta om de verkligen är bra för hunden eller ens för oss själva. Ett förändrat synsätt skulle göra samvaron mycket mer harmonisk.

Det här är föreläsningen som kan förändra ditt och din hunds liv.

OM HELDAGSKURSEN 14/10: Det här är en endagskurs vars avsikt är att ställa helt nya frågor om samvaron mellan hunden och människan. Idag tror vi ofta att vi vet mycket om hundar – hur vi kan förstå dem, träna och utveckla vår relation. Men allt bygger på ett fast rotat synsätt och värderingar som utgår från viss vetenskap och en kultur där vi människor är normen. Om vi börjar ifrågasätta detta från grunden, upptäcker vi att det finns andra perspektiv som vi missar.
Ett sådant paradigmskifte (förändrat tankemönster) är nödvändigt om vi vill skapa en ömsesidig och harmonisk samvaro för både hunden och människan.

 
HÄR FINNS HUNDENS HUS
 
• Stockholm >>
• Göteborg >>
• Skåne >>
• Uppsala>>
• Sundsvall >>
 
 
FÖLJ OSS I SOCIALA MEDIER

 
OM HUNDENS HUS AB
 
Vi är ett kunskapscentrum för människor med hundar.
Hundens Hus finns på flera ställen i Sverige. Vi utbildar också på webben och i Cillas mobila app.

Vi ger dig en gedigen, kvalitetssäkrad utbildning.

VÄLKOMMEN!

 
KONTAKTUPPGIFTER
 
HUNDENS HUS GÖTEBORG

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

E-post: goteborg@hundenshus.se
Tel: 0761-61 00 60

Org. Nr: 556835-6595
PlusGiro: 581357-1
Swish: 123 345 7025

© Hundens Hus AB 2020