Boka privat träning

Stäm träff med en professionell hundtränare

 

Aktuella tider Hundinstruktör

Boka tid hos en av våra hundinstruktörer

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Så här går det till

Privatträning för dig och din hund som hellre vill träna enskilt än i grupp. Träna vardagslydnad – att gå fint i kopplet, komma när du ropar, sitta och ligga kvar.
Vill du träna agility, rallylydnad, nosework, spår och kantarellsök?
Hundens Hus instruktörer lägger upp träningen helt efter dina önskemål.

Välkommen till oss!

 

Så här betalar du

När du har bokat en tjänst hos Hundens Hus får du först en automatisk bekräftelse på din bokning. När vi har godkänt din bokning får du ett mail med en faktura som du betalar via Swish eller plusgiro – om du inte har Swish.

SWISH – du kan swisha din betalning till 123 390 72 68 – kom ihåg att ange ditt namn, dag och tid för bokningen!

Avbokning kan ske upp till 12 timmar före bokad tid via mejl och/eller telefon till respektive instruktör. Ej avbokad tid debiteras enligt timavgift.

Träffen är på 1 timme och kostar 1200 kr.

Möt våra hundinstruktörer

Har haft hund i hela mitt liv och fick till slut möjlighet att utbilda mig till instruktör. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Annika Guri

Hundpsykolog / lärare

“Hundar tillför livet lycka och kärlek, att jobba med hundar är fantastiskt! Jag är hundpsykolog, instruktör, lärare och certifierad instruktör i flera olika träningsformer. “

Catrine Lindström

Hundpsykolog / instruktör

Jobba med hundar för att hjälpa människor och hundar är vad jag vill göra. Jag är hundpsykolog, instruktör och lärare och certifierad instruktör i många olika träningsformer. 

Claudia Videla

Hundpsykolog / lärare

Mitt liv kretsar runt hundar och jag kan inte tänka mig något annat! Jag är hundinstruktör, hundfrisör och certifierad i agility och sök samt flera andra träningsformer.

Genny Nicklasson

Hundinstruktör / frisör

Kontakta oss

Hundens Hus Stockholm

Svärdlångsvägen 11 c,
120 60 Årsta

+46 (0)8-29 17 74

stockholm@hundenshus.se

Lämna ett meddelande