Om Cilla

Cilla Danielsson är VD och grundare av Hundens Hus

 

Om Cilla Danielsson

” – Jag tar alla tillfällen som ges för att fördjupa samspelet mellan mig och mina hundar. Ju större samspel desto djupare relation.” 

Från det jag var 3 år, när jag fick min första hund boxern Pia som jag drog runt i en barnvagn (!), har jag längtat efter att få jobba med djur. Under åren gick tankarna till veterinär men snart väcktes intresset för att utbilda mig inom “hunderiet”.

1992 startade jag Hundens Hus – som nu finns i Stockholm, Göteborg, Skåne, Sundsvall. Ett kunskapscentrum för dig med hund och som vill jobba med hund. Och nu finns vi både på plats och online!

– En verksamhet, med fantastiska medarbetare, som jag är väldigt stolt över!

– Cilla Danielsson, VD Hundens Hus

 

 

Hundkurser

I våra lokaler kan du gå på utbildning, kurs, vara med på fikakvällar, prata hund och ha en mysig stund tillsammans med våra hundar. För att öka kvalité på våra kurser och träningstillfällen har vi begränsat antal deltagare.

Vi som arbetar på Hundens Hus är en härlig blandning av instruktörer och vi har alla våra egna specialiteter inom hundträning.

Yrkesutbildning

Kan man leva på att arbeta med hundar? En dröm men den går att förverkliga! Visst, det kräver arbete och initiativförmåga men statistiken visar att 6 av 10 personer som gått Hundens Hus professionella certifierade yrkesutbildningar livnär sig i hundbranschen.

Hundpsykolog

Vill du hellre träna privat? Behöver du rådgivning och professionell hjälp att lösa problem som du och din hund inte riktigt kommer till rätta med? Då finns våra erfarna hundpsykologer som hjälper till att hitta lösningar och individuella träningsprogram. 

Välkommen att boka tid!

Play online

Ett digitalt kunskapscentrum för dig som är hundägare och för dig som vill jobba med hund. Hos oss kan du boosta ditt hundägarskap till nya höjder. Gå på digitala event och liveföreläsningar eller välja inspelade zoom-föreläsningar. 

Varmt välkommen!

Så tycker våra kursdeltagare

Om utbildning till Certifierad Hundinstruktör.
– Jättebra och mycket omfattande utbildning med givande innehåll. Bra upplägg och duktiga lärare.
Om utbildning till Certifierad Hundpsykolog.
– Otroligt givande utbildning! Bra upplägg, lärorik och med intressanta ämnen. Mycket kompetenta lärare som du har som stöd under hela utbildningen.
Camilla Olofsson

“Jag är helnöjd med mina utbildningar jag har genom Hundens Hus. Otroligt pedagogiska lärare och supertrevliga! Dom är även lyhörda och flexibla ifall du har något som du skulle behöva pausa eller flytta på, vilket känns så skönt. Eller om du har andra frågor så finns dom alltid där för att svara på dem. Härligt luftiga lokaler och såklart får hundarna följa med i de allra flesta fall. Av mig får Hundens hus: fem av fem hundben!”

Daniel Kjellström

Kontakta oss

Har du frågor? Välkommen att kontakta oss.

J A Wettergrens gata 6,
421 30 Västra Frölunda

+46 (0)761-61 00 60

Lämna ett meddelande

3 + 11 =